JVDmedia

JVDmedia

Assen, Netherlands

Wij geloven in SAMENwerking.

  1. Samen staan we sterk Scoren doe je samen! Bij ons zit je goed en sta je sterk. Wij helpen je van a tot z bij het behalen van je online doelstelling. Van websites en applicaties tot complete marketingstrategieën en online campagnes, wij staan voor je klaar.

  2. Plezier is de essentie Ons doel is om jou blij te maken en je verwachting te overtreffen. Dan zijn we pas tevreden! Want plezier is de essentie toch? En als jij blij en tevreden bent, zijn wij dat ook. Dat plezier zie je terug in onze prachtige creaties.

  3. Gepassioneerde vakmanschap Ongeremd het allerbeste creëren, dát is onze passie. Supergave websites, dynamische applicaties en prachtige campagnes waar we ons hart en onze ziel in leggen. Klinkt zweverig? Valt mee hoor. Profiteer ervan en zweef mee!

  4. Daadkracht! Ondernemen betekent: daadkracht tonen en gas geven. Want met oeverloos theoretisch getreuzel schieten we niks op. Wij houden dan ook van de kracht van daadkracht. Samen met jou helpen we je online business op weg met supergave projecten.

Adres

Adres : Kloekhorststraat 29

Postcode : 9401BB Assen

Land : Netherlands

Contact

Website : https://www.jvdmedia.nl

Telefoon : +31 (88) 273 34 92

Mobiel : +31 (0) 616 8170 46

KvK nummer : 04087861